Gubbröra (Halemånsare)


8 - 10 st ansjovisfiléer
4 st hårdkokta ägg
2 st medelstora potatisar, kokta
1 st gul lök, finhackad
smör
1 st stor knippa dill, finhackad
1 st stor knippa gräslök, finhackad
1 dl vispgrädde eller crème fraiche
2 msk orökt kaviar
kavring

Gör så här:
Rensa och hacka ansjovisen. Skala och skär potatisarna i centimeterstora bitar. Hetta upp en stekpanna. Fräs löken på medelstark värme i smör, utan att den tar färg. Tillsätt ägg, ansjovis, dill, gräslök, potatis, grädde och till sist kaviar. Rör om. Låt röran småputtra så att den får en lätt krämig konsistens.
Servera rätten ljummen på knäckebröd.
We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari