Mindre rätter och tilltugg


Nocellaraoliver: 59:-


Rökta mandlar 59:-
Småpåsar chips 30:-

Vitlöksbröd 59:-

Nåt litet att tugga på innan eller varför inte tillsammans med någon varmrätt.
Smörrebröd 89:-/st
1 st är en förrätt, 2 st är en huvudrätt och 3 är för den riktigt hungrige
Charkbricka Bohuslän 239:-


Fråga personalen om vilka sorter som finns hemma



Serveras på danskt rågbröd


-Skagen: Precis som Tore Wretman skulle ha gjort den.

-Gubbröra: En underbar röra för den redan invigde. En kall klar till detta och livet är bra.

-Rostbiff från Kustcharken med dansk remoulad och rostad lök


Den här delar ni på två som förrätt eller äter den själv som huvudrätt i kvällssolen.

Allt kallskuret har vi hämtat från Kustcharken

Rostbiff och enrisrökt karré, 3 sorters korv. Bohuslänskhavtornsmarmelad, fransk bondost, rökta räkor, nocellaraoliver och Mörsjötunnbrödschips


Löjromstartelett 169:-

En filodegstartelette fylld med potatis- och smetanamousse. Toppas med en redig hög löjrom, picklad lök och örter.


Ostron med tillbehör 3st för 90:- kronor eller 35:-/st

Klassiskt underbart. Våra tillbehör är citron, tabasco och schalottenvinaigrette


Svart Caviar 10 gram 195:-

Klassisk störrom på is. Serveras med kex. Perfektion i sin enkelhet.



Redigt med käk


Fish n’ Chips 225:-

Pankopanerad pinfärsk fisk, pommes av hög kvalitet och enriktigt grym remoulad.


Moules frites 245:-

En klassiker som vi älskar att äta och tillaga. Förena dig till skaran.


Räkmackan 225:-

En rejäl hög med räkor på klassiskt danskt rågbröd. Hemslagen majonnäs och ägg i botten. Alla smaker i varje tugga. Serveras medsallad och inlagd rödlök.


Bryggans Fiskgryta 265:-

Allt som behövs en sommar på västkusten. Torskrygg, forellrom och räkor i en gryta med smak av fänkål, morot, sockerärta och dillkokt potatis.


Halstrad Tonfisk 279:-

Härligt lätthalstrad tonfisk. Serveras med romansallad, friterad kronärtskocka, avocado, inlagd mild chili och krutonger. Sist men inte minst havsbandets bästa Caesardressing.


Pasta Scampi 229:-

Tagliatelle, scampi och musslor i en klassiskt mustigtomatsås. Toppas med ruccola och parmesan


Burgare (kan fås vegan) 235:-

Kustcharkens nötkött och fina grillbacon i denna kanonburgare. Övriga ingredienser är cole slaw, pepperjackost, picklad rödlök och saltgurka. Serveras med pommes och dip.


Flankstek 269:-

Numera en klassiker. Mör rosastekt flank som serveras med dragoncréme, rödvinssås, citrondressad sallad och Bryggans goda pommes.



Efter Maten


Pralin 25:-  (2 för 40:-)

Mörk tryffel, Mjölkchokladganache, smörkola och salt. Mandel-och hasselnötspralin


Smulpaj lemoncurd 119:-

Vi serverar vår goda smulpaj i glas med lemoncurd med en liten touch av ingefära. Vi varvar detta med en vit choklad- och mascarponecréme


Choklad- och karamellkaka 119:-

På en botten av mandelkaka och puffat ris har vi lagt ett lager karamellkräm och ett lager av chokladmousse. Serveras med syrlighallonsås


Glass/sorbet 30:- (2 för 50:-)

Vi har både gräddglass och sorbet. Fråga vilka smakerna är idag.


Smågodis 45:-

För att få upp blodsockret på alla kring bordet eftermiddagen så har detta den perfekt lösningen


Kall Punsch 4cl 76:-

Kanske har du glömt det eller aldrig tänkt det. Punsch utgör en underbar dessert för den vuxne och den festglade. Håll ut!