Mindre rätter och tilltugg
Nocellaraoliver: 59:-
Rökta mandlar 59:-
Småpåsar chips 30:-
Vitlöksbröd 59:-
Nåt litet att tugga på innan eller varför inte tillsammans med någon varmrätt.Smörrebröd 89:-/st
1 st är en förrätt, 2 st är en huvudrätt och 3 är för den riktigt hungrige
Charkbricka Bohuslän 239:-
Fråga personalen om vilka sorter som finns hemma
Serveras på danskt rågbröd
-Skagen: Precis som Tore Wretman skulle ha gjort den.
-Gubbröra: En underbar röra för den redan invigde. En kall klar till detta och livet är bra.
-Rostbiff från Kustcharken med dansk remoulad och rostad lök
Den här delar ni på två som förrätt eller äter den själv som huvudrätt i kvällssolen.
Allt kallskuret har vi hämtat från Kustcharken
Rostbiff och enrisrökt karré, 3 sorters korv. Bohuslänskhavtornsmarmelad, fransk bondost, rökta räkor, nocellaraoliver och Mörsjötunnbrödschips
Löjromstartelett 169:-
En filodegstartelette fylld med potatis- och smetanamousse. Toppas med en redig hög löjrom, picklad lök och örter.
Ostron med tillbehör 3st för 90:- kronor eller 35:-/st
Klassiskt underbart. Våra tillbehör är citron, tabasco och schalottenvinaigrette
Svart Caviar 10 gram 195:-
Klassisk störrom på is. Serveras med kex. Perfektion i sin enkelhet.
Redigt med käk
Fish n’ Chips 225:-
Pankopanerad pinfärsk fisk, pommes av hög kvalitet och enriktigt grym remoulad.
Moules frites 245:-
En klassiker som vi älskar att äta och tillaga. Förena dig till skaran.
Räkmackan 225:-
En rejäl hög med räkor på klassiskt danskt rågbröd. Hemslagen majonnäs och ägg i botten. Alla smaker i varje tugga. Serveras medsallad och inlagd rödlök.
Bryggans Fiskgryta 265:-
Allt som behövs en sommar på västkusten. Torskrygg, forellrom och räkor i en gryta med smak av fänkål, morot, sockerärta och dillkokt potatis.
Halstrad Tonfisk 279:-
Härligt lätthalstrad tonfisk. Serveras med romansallad, friterad kronärtskocka, avocado, inlagd mild chili och krutonger. Sist men inte minst havsbandets bästa Caesardressing.
Pasta Scampi 229:-
Tagliatelle, scampi och musslor i en klassiskt mustigtomatsås. Toppas med ruccola och parmesan
Burgare (kan fås vegan) 235:-
Kustcharkens nötkött och fina grillbacon i denna kanonburgare. Övriga ingredienser är cole slaw, pepperjackost, picklad rödlök och saltgurka. Serveras med pommes och dip.
Flankstek 269:-
Numera en klassiker. Mör rosastekt flank som serveras med dragoncréme, rödvinssås, citrondressad sallad och Bryggans goda pommes.
Efter Maten
Pralin 25:- (2 för 40:-)
Mörk tryffel, Mjölkchokladganache, smörkola och salt. Mandel-och hasselnötspralin
Smulpaj lemoncurd 119:-
Vi serverar vår goda smulpaj i glas med lemoncurd med en liten touch av ingefära. Vi varvar detta med en vit choklad- och mascarponecréme
Choklad- och karamellkaka 119:-
På en botten av mandelkaka och puffat ris har vi lagt ett lager karamellkräm och ett lager av chokladmousse. Serveras med syrlighallonsås
Glass/sorbet 30:- (2 för 50:-)
Vi har både gräddglass och sorbet. Fråga vilka smakerna är idag.
Smågodis 45:-
För att få upp blodsockret på alla kring bordet eftermiddagen så har detta den perfekt lösningen
Kall Punsch 4cl 76:-
Kanske har du glömt det eller aldrig tänkt det. Punsch utgör en underbar dessert för den vuxne och den festglade. Håll ut!