Sillfilé Kajsa Warg
10 st urvattnade sillfiléer, Feldts Fisk & Skaldjur, art 8111/8112

Lag

 3 dl      vatten
 2 dl      ättika 12%
 4 msk   socker

  Garnityr

 8 st       hårdkokta ägg
 1 dl       finhackad purjolök
 1 dl       hackad dill
 0,5 dl    hackad gräslök
 300 g    smör



Lägg de urvattnade sillfiléerna i lagen i en timme.
Tag upp dem och skär dem i bitar och lägg i en ugnssäker form.
Strö över ägg och kryddgrönt och värm i ugnen, ca 3 min, 200ºC.
Bryn smöret nötbrunt.
Ta ut fatet ur ugnen och häll smöret över sillen.
Servera med skalpotatis och ett grovt bröd.
We Love Seafood

Välkommen!

Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på fisk. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av Internet Explorer eller att du provar på någon av de andra nedanstående webbläsarna.
Microsoft Edge Google Chrome Mozilla Firefox Safari